fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Het BabyLoop assortiment

BabyLoop is hét platform waar je een deel van je baby uitzet kunt huren. Het beste voor je kind, zonder teveel geld uit te geven! Huren is eigenlijk heel logisch, want babyproducten gebruik je maar kort. En door te huren bespaar je grondstoffen en verklein je je CO2 footprint. Ook fijn: al onze producten worden professioneel gecheckt en gereinigd voordat ze naar een nieuw gezin gaan.

baby merken

Duurzaam en betaalbaar assortiment.

Wij hebben enkel producten van top kwaliteit in het assortiment, die je kunt huren voor een fractie van de nieuw prijs. Je kunt nieuwe producten huren, maar ook kiezen voor zo goed als nieuwe babyspullen of een combi, bijvoorbeeld een gebruikte co-sleeper met een nieuw matrasje.

Ook fijn: je zit niet vast aan langdurige contracten. Flexibiliteit is key! Je betaalt alleen voor de periode dat je een product gebruikt en kunt je abonnement maandelijks opzeggen. Je kunt zo tot 70% besparen ten opzichte van nieuw kopen.

Rekenvoorbeeld

Een nieuwe Newborn set van Stokke kopen kost je €129. Bij een gemiddeld gebruik van 3 maanden kost het aan huur €9,90 x 3 = €29,70. Dat is ongeveer 30% van het originele aankoopbedrag, waardoor je dus zelfs met 3 kinderen nog goedkoper uit bent met huren dan wanneer je dit zitje nieuw zou kopen! Zo hou je nog wat over voor leuke babykleding.

BabyLoop geeft ruimte in je huis én in je hoofd. Je kunt er gerust van uitgaan dat het goed zit met onze babyspullen, want we hebben ze uitgebreid onderzocht. Daarnaast nemen we de feedback van de 7.000+ ouders die jou voorgingen als klant mee om te verbeteren. Die berg ervaring én die spullen delen we graag met jou.

Vragen, opmerkingen of suggesties?

 Mocht je vragen hebben over het product aanbod van BabyLoop, suggesties voor uitbreiding van het assortiment, vragen over wat je echt nodig hebt voor je baby uitzet, of iets heel anders, schroom dan niet om contact op te nemen.

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 773 reviews.
Zoek