fbpx

Meer dan 5.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Het BabyLoop aanbod

BabyLoop is het babyplatform in Amsterdam waar je een deel van je baby uitzet kunt huren. In ons assortiment zitten babyspullen die je korte tijd nodig hebt en die wat duurder zijn in aanschaf zoals een co-sleeper en/of veel ruimte in beslag nemen zoals een babybadje of autostoel. Je zit bij ons niet vast aan langdurige contracten maar we gaan voor maximale flexibiliteit; de ene baby is de andere niet ;-)

Woon je niet in Amsterdam? Niet getreurd, we bezorgen door heel Nederland en België!

Wij zien het huren van babyspullen als duurzaam en betaalbaar alternatief voor het kopen hiervan. BabyLoop gelooft in de duurzame deeleconomie waarin wij steeds minder babyspullen willen bezitten en we meer en meer naar het gebruik hiervan gaan. 

Flexibiliteit is key: Je betaalt alleen voor de periode dat je een product gebruikt en kunt je abonnement maandelijks opzeggen! Je kunt zo tot 70% besparen ten opzichte van nieuw kopen.

Alles-in-een pakket

Autostoel Baby & Peuter

Babynest

Bad

Co-sleeper

Draagzak

Kinderstoel & add-ons

Kinderwagen & Buggy

Wipstoel

Bakfiets adapter

Borstkolf Medela

Op reis

Bevalbad van Oerbron

Cadeaubon

Duurzaam en betaalbaar assortiment.

BabyLoop heeft verschillende duurzame babyspullen voor het eerste levensjaar van je baby die je kunt huren. We hanteren een maandelijkse opzegtermijn, zodat je babyspullen least voor een termijn die bij jouw baby past. In ons assortiment hebben we producten zoals een babynestje, wiegjes, cosleeper van snuzpod of chicco next to me dream, wipstoel van babybjorn, kinderstoel van stokke met babyset en/of newborn set, autostoeltje van maxi cosi (cabriofix en pebble plus), kinderdrager, reisbedjes en wiegjes, en nog veel meer!

Kijk anders eens op het overzicht van onmisbare spulletjes van de baby uitzet volgens de consumentenbond. Bovenstaande assortiment is op basis van interview met 1.000 ouders opgesteld en mijn persoonlijke blogs (op basis van 1 kind en heel veel vriendinnen met kinderen :-)).

BabyLoop stimuleert hergebruik van duurzame babyspullen door deze te verhuren. Dit heeft als voordeel dat we misschien wel de meest betaalbare en duurzaamste webshop zijn van populaire babyproducten van top kwaliteit.

Vragen, opmerkingen of suggesties?

 Mocht je vragen hebben over het product aanbod van BabyLoop, suggesties voor uitbreiding van het assortiment, vragen over wat je echt nodig hebt voor je baby uitzet, of iets heel anders, schroom dan niet om contact op te nemen.

De waardering van www.babyloop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 512 reviews.