fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Autostoel huren van BabyLoop

Anderen bekeken ook

Maxi Cosi autostoel huren

Een autostoel huren kun je bij BabyLoop regelen voor een korte of langere periode. We hebben autostoeltjes voor babies van 0-1 jaar (Jade, CabrioFix en Pebble Plus) en peuters van 1-4 jaar in het assortiment (Tobi).

Want wij van BabyLoop weten het als geen ander: kinderen zijn kwetsbaar. Een geschikt autostoeltje moet voldoen aan de huidige veiligheidseisen en keurmerken. Ook design en budget moeten overeenkomen met je wensen. Al deze elementen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een autostoel. Als ouder is de veiligheid van je kindje absoluut het allerbelangrijkste. Daarom hebben we nu de Maxi Cosi autostoeltjes in de aanbieding voor alle (aanstaande) ouders.

Autostoeltje huren Baby en Peuter

Vervoer je baby makkelijk en veilig in de comfortabele Maxi Cosi CabrioFix of Pebble Plus baby autostoel of de reiswieg Jade. Voor 1 ritje van het ziekenhuis naar huis, vakantie, of gewoon voor langere tijd. Zonder je baby wakker te maken, bevestig je de lichtgewicht autostoeltjes van Maxi Cosi eenvoudig in de auto met een bijpassende IsoFix, of maak ze met de adapters vast aan je kinderwagens of buggy.

Daarnaast hebben we de Maxi Cosi Tobi in het assortiment voor oudere kinderen en Peuters tussen de 1-4 jaar. De Tobi is eenvoudig te bevestigen in iedere auto met de autogordel en heeft zit- en ligstanden.

Veiligheid en Installatie auto

Het Side Protection System van Maxi Cosi biedt optimale bescherming tegen zijwaartse botsingen. In combinatie met de IsoFix base zet je de stoeltjes in comfortabele zit- of ligstanden.
Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44/04 en de Pebble Plus voldoet zelfs aan de i-Size wetgeving.

De autostoelen hebben uiteraard een hoofdsteun, zijn voorzien van een rugleuning en bieden de mogelijkheid om een gordel te gebruiken.

 

Installatie 
Al onze autozitjes kunnen bevestigd worden met de autogordel of met behulp van het Isofix bevestigingssysteem. Aan de achterkant van het autostoeltje zitten dan twee haken die je kunt vastklikken aan de bevestigingspunten in jouw auto. Niet iedere auto is echter uitgerust met Isofix. Om je te helpen een keus te maken welke autostoel je het beste kunt huren; doe je hier de check.

Staat van het Maxi Cosi autostoeltje

Wij werken met een professionele partij, waarbij we de volgende handelingen verrichten om de veiligheid van de autozitjes te waarborgen:

  • We checken de functionaliteit van de producten, zodat het product altijd werkt zoals het zou moeten werken.
  • Eventueel vervangen we onderdelen, als deze niet meer goed functioneren.
  • We controleren daarnaast of er geen grote vlekken of krassen op de producten zitten.
  • We reinigen de producten grondig met natuurlijke middelen.

De producten gaan zo goed als nieuw naar de volgende baby.

Let op, de kleur van de hoes kan licht afwijken van de kleur op de foto.

Twijfel je nog of een tweedehands Maxi Cosi autostoeltje veilig is? Lees dan onze blog hierover.

Dat is toch genoeg reden om een Maxi Cosi autostoel te huren bij BabyLoop en voor ons de reden om deze voor jou de aanbieding te doen!

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 773 reviews.
Zoek