fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Bakfiets adapter van BabyLoop

Bakfiets adapter Maxi Cosi

Met adapter in je bakfiets voor de Maxi Cosi kun je iedereen tegelijkertijd vervoeren. Fijn is dat de Maxi-Cosi laag zit in de bakfiets. Dit heeft als voordeel dat het lekkerder rijdt plus dat het ook nog eens veiliger is voor je kleintje.

We hebben bakfiets adapters voor de Urban Arrow, de Dolly bakfiets en voor verschillende merken houten bakfietsen zoals: Babboe, Bakfiets.nl, etc.

De adapters zijn compatibel met een groot deel van de Maxi Cosi autostoeltjes. Een van de grote voordelen is dat het bankje vrij blijft voor vervoer van de overige kinderen. En de boodschappen en andere tassen passen er ook nog gemakkelijk bij. Zo geniet je dus met de hele familie van de bakfiets.

Je baby is ten alle tijde goed zichtbaar. En wanneer de Maxi-Cosi niet mee gaat, blijft de adapter op de fiets. Deze neemt vrijwel geen ruimte in beslag; de volgende keer als je kleintje weer mee gaat, klik je de Maxi Cosi er dus zo in.

Waarom een bakfiets?

Een bakfiets is heel veilig en vaak handiger en stabieler dan een fietszitje voor en achterop. Kinderen zitten er stevig in vast met driepuntsgordels, de fietsen hebben brede banden voor stabiliteit, LED-verlichting op diverse plekken voor goede zichtbaarheid en een stabiele standaard.

En daarnaast is een bakfiets voor veel ouders een praktisch alternatief voor de auto. Helemaal als je voor de elektrische variant kiest kun je heel wat kilometers maken en zoef je overal naartoe. Als het mooi weer is een mooie tocht maken. Eten en drinken mee, onderweg bij een speeltuintje picknicken. Maar ook voor dagelijkse praktische zaken is de bakfiets zeer handig! Boodschappen doen, de kinderen naar opvang en naar school brengen, grote spullen ophalen, lege flessen wegbrengen; het kan allemaal. Hierdoor laat je de auto vaker laten staan wat weer goed is voor het milieu. Een bakfiets is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens kostenbesparend. Omdat je de auto vaker laat staan, bespaar je op benzinekosten en onderhoud.

Ideaal voor jonge ouders. Je verhoogt je mobiliteit en bereik en de adapter kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kleintje 3 maanden oud is. Super handig!

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 763 reviews.
Zoek