fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Co-sleeper huren van BabyLoop

Co-sleeper = een fijn baby bedje!

Een co-sleeper is een half open wiegje dat je tegen je eigen bed aan kunt schuiven. Omdat de babywieg aan het ouderlijke bed vast staat wordt het ook wel eens een aanschuifwieg genoemd. Wanneer je gebruik maakt van een co-sleeper heb je je pasgeboren baby altijd dichtbij, maar heeft hij toch zijn eigen plekje. Een aanschuifbedje is erg makkelijk wanneer je borstvoeding geeft, maar ook als je de baby gewoon graag in de buurt hebt. Je kindje hoort en ruikt jou, waardoor hij zich geborgen voelt.

Jij hoort en ziet je baby en hoeft niet voor elk geluidje uit bed. Ook kun je snel reageren als je baby zich verslikt, of moet spugen. Het stelt jou gerust en geeft je baby een veilig gevoel. Is je baby bijvoorbeeld huilerig? Dan kun je snel en makkelijk je baby troosten. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat samen slapen de band versterkt tussen jou en je baby. Doordat je de zijkanten van de co-sleeper vast kunt maken aan het ouderlijk bed is hij niet alleen te gebruiken als aanschuifwieg, maar ook als gewone wieg, hij heeft namelijk dezelfde afmetingen!

Co-sleeper huren

Een co-sleeper gebruik je relatief kort, als de baby er niet meer in past gaat hij over naar een ledikant. Hierdoor is het voordeliger om een co-sleeper te huren in plaats van te kopen. Je kunt al een co-sleeper huren vanaf €24,90 per maand! Heb je net pas ontdekt dat je toch liever een wieg wilt gebruiken in plaats van een ledikant?

Als je op werkdagen voor 14.00u bestelt, heb je deze wieg morgen al in huis. Je kleintje kan diezelfde dag al in zijn aanschuifwieg naast je bed slapen! Het huren van een co-sleeper is niet alleen gemakkelijk en duurzaam, het is ook een goed alternatief voor het kopen van een tweedehands babybedje of een vrijstaande wieg. Als je bv een tweedehands co-sleeper via Marktplaats koopt, weet je niet hoe de staat van de wieg is. Als je bij Babyloop een aanschuifwieg huurt, ben je verzekerd van kwaliteit, hygiëne én heb je snel de wieg in huis. Je kunt kiezen voor nieuw of tweedehands.

Alle tweedehands (refurbished) wiegjes worden uitvoerig gecontroleerd en gereinigd! Een co-sleeper huren en later thuis laten bezorgen kan uiteraard ook. Voer bij leveringsdatum de gewenste datum in waarop je de wieg wilt ontvangen en wij zorgen ervoor dat je deze op tijd in huis hebt! Je abonnement gaat in op de dag dat jij je co-sleeper wilt ontvangen.

Wat is de beste co-sleeper?

Wat de beste co-sleeper is, kunnen wij niet voor jou bepalen. Dit ligt aan je eigen wensen en bijvoorbeeld aan de afmetingen van je eigen bedden. De co-sleepers die je bij ons kunt huren zijn met zorg uitgekozen en voldoen aan alle kwaliteitseisen!

Als je op zoek bent naar een houten co-sleeper, ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt namelijk de Snuzpod 3 en de Snuzpod 4 co-sleeper bij ons huren! Deze mooie houten aanschuifbedjes voor je baby zijn ook te gebruiken als mozesmand en losstaande wieg. Daarnaast is er een speciale refluxstand én kun je de Snuzpod 4 co-sleeper ook bevestigen aan een boxspring! Lees meer over het verschil tussen de Snuzpod 3 en 4.

De andere aanschuifwieg in ons assortiment is een co-sleeper van Chicco en wel de Chicco Next To Me Dream. Ideaal voor ouders die aan co-sleeping willen doen en nog een gemakkelijk op te zetten wiegje zoeken. De Chicco Next To Me is kantelbaar, makkelijk in te klappen en met 1 hand te openen en sluiten als de wieg aan het bed vast is gemaakt. Dit zijn nog maar enkele van de voordelen van deze praktische Chicco co-sleeper wieg!

Is een aanschuifwieg veilig voor mijn baby? 

Daar kunnen we duidelijk in zijn: ja, een co-sleeper is een veilige slaapplek, mits je hem goed gebruikt! Maak de co-sleeper altijd weer dicht als je zelf gaat slapen zodat je baby niet in jouw bed kan rollen, of de dekens uit het bed in de wieg kunnen komen. Zorg ervoor dat wanneer je de co-sleeper openmaakt, dat er geen ruimte tussen jouw bed en de co-sleeper zit. En tot slot kun je er zeker van zijn dat wanneer je een co-sleeper bij BabyLoop huurt, deze grondig is schoongemaakt en gecheckt op veiligheid. Een co-sleeper huren is dan ook een uitstekende keuze en mag niet ontbreken tussen je babyspullen.

Tot welke leeftijd gebruik je een co-sleeper?

Gemiddeld genomen kan een co-sleeper worden gebruikt tot zo’n 6 maanden na de geboorte. Maar dit kan per merk verschillen. Houd de door de fabrikant aanbevolen maximumleeftijd aan. En stap altijd over naar een ledikantje als je kleintje gaat rollen, rechtop of op zijn knietjes kan zitten.

Wil je meer weten over de co-sleepers? Bij BabyLoop helpen we je graag om antwoord te geven op al je vragen. We geven je de benodigde informatie die je moet weten voordat je een co-sleeper in huis haalt.

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 760 reviews.
Zoek