fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Kinderwagen huren van BabyLoop

Kinderwagen huren

Je kunt bij BabyLoop de Babyzen YOYO² reiswieg, buggy en kinderwagen huren. Ideaal voor jonge ouders in de stad of om mee te nemen op reis! De Yoyo mag mee als handbagage in het vliegtuig, maar past ook in de auto naast alle andere bagage vanwege de kleine afmetingen. Bij BabyLoop kun je een kinderwagen huren voor enkele maanden, maar je kunt natuurlijk ook voor vakantie als je een paar weken weggaat.

En wat ook super handig is, is om de Yoyo uit te breiden met het meerijdplankje als je geen zin of plek hebt voor een duo wagen, maar wel 2 kindjes mee wilt nemen.

Duo wagen en Sportieve wagens

Mocht een meerijdplankje niet handig zijn, dan kun je bij ons ook de duo kinderwagen huren van Bugaboo; de Dockey 5. Super handig omdat je deze vaak maar eventjes nodig hebt. Ideaal bij 2 kleine kinderen of een tweeling. De Donkey ziet er groot uit, maar is slank genoeg dat hij door de meeste voordeuren en liften past.

Of voor de sportieve ouders hebben we de Thule Chariot Cross 2 in het assortiment. Als wandelwagen, fietskar of om mee te gaan joggen!

Door babyspullen te huren bespaar je zo’n 50%-70% ten opzichte van nieuw kopen.

Onze producten zijn gegarandeerd schoon, veilig en intact. De kinderwagens worden professioneel gereinigd door een externe partij.

Bij BabyLoop huur je een tweedehands duo kinderwagen en buggy van top kwaliteit voor een fractie van de nieuw prijs. Bij het huren van een buggy of kinderwagen vragen wij een borg betaling. Deze krijg je teruggestort wanneer het product retour is ontvangen.

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 772 reviews.
Zoek