fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

3 kinderzitjes op de achterbank

3 kinderzitjes achterbank van je auto?!

Een van onze klanten geeft een paar tips hoe zij haar 3 kinderzitjes op de achterbank van haar auto heeft gekregen. “Ik denk dat er maar een echte tip is om 3 kinderen met autostoeltjes in je auto te krijgen en dat is uitproberen! Er zijn wel wat relatief smallere stoelen maar het scheelt allemaal niet veel en het gaat vooral om de combinatie van de stoelen en de auto waarin je rijdt. Dus afhankelijk van hoe oud je kids zijn en welke stoel ze nodig hebben en hoe je achterbank meewerkt :-)”

autostoel achterbank

Een andere tip is om zo min mogelijk met gordels te werken, omdat je er anders nauwelijks nog bij kan met drie autostoelen. “Het is een ontzettend gepriegel en kost je je rug. Een base voor de maxi cosi is dus erg handig. De jongste gaat in een Maxi Cosi groep 0+ (0-13 kilo). De middelste, die eigenlijk ook al wel in een stoel met driepunt mag, hebben wij bijvoorbeeld bewust wat langer de vijfpuntsgordel stoel gebruikt. Die is namelijk veel makkelijker vast te maken.”

Alleen heb je slechts 2 isofix punten, dus wat doe je met je 3e en oudste kind? “Wij gebruiken voor de derde stoel (zoon van 6) wel een driepunter gordel stoel maar met een verlengstuk op de gordel (gordelverlenger). Je komt anders gewoon niet bij.” Maar let wel; die mag je eigenlijk niet gebruiken in Nederland..


Zit jij nou ook enorm te kl*ten welke autostoeltjes combinatie in jouw auto past?

Bij BabyLoop kun je altijd langs mag komen om uit te proberen welke 3 kinderzitjes op de achterbank van jouw auto de beste combinatie vormen.

Handig toch?

Wij hebben Maxi Cosi CabrioFix, Maxi Cosi Pebble Plus en Pebble Pro en de Maxi Cosi Tobi in het assortiment met bijpassende isofix bases, zodat je je kleintje altijd veilig kunt vervoeren.


De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 774 reviews.
Zoek