fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Baby slaapt niet | Cosleeper proberen

Baby slaapt niet…. Slapeloze nachten 🙁  

Oei oei, de baby wil niet slapen. Komt dit bekend voor? Je hoort het waarschijnlijk van te voren al via via, wanneer je een baby krijgt reken dan maar op een aantal slapeloze nachten. Uit internationaal onderzoek blijkt: één op de vier baby’s heeft een slaapprobleem. Je kunt als ouder helemaal gek worden van te weinig slaap, doordat je baby slecht slaapt. Steeds uit bed moeten om naar je kleintje toe te gaan en geen idee hebben wat je baby van je wilt. Google is je beste vriend. Maar helaas, niks werkt. Zelfs al heb je al een kindje, dan nog kun je makkelijk voor verrassingen komen te staan bij nummer 2, 3, etc.  Oftewel, wat voor de ene baby werkt, werkt niet altijd voor de andere baby. 


cosleeper proberen

Slaapt je baby niet? | Probeer een cosleeper uit

Een cosleeper kan de oplossing zijn voor deze slapeloze nachten met je baby en het steeds uit bed gaan! In dit speciale bedje ligt je baby veilig naast je te slapen en zo kun je makkelijk midden in de nacht een speen, borst of flesje aanbieden als je baby hierom ‘vraagt’. Alleen is het aanschaffen van een cosleeper een zeer kostbare investering, die je waarschijnlijk niet even ophoest naast alle andere investeringen die je al hebt gedaan in de baby uitzet. Zeker omdat je een co-sleeper voor een korte periode van een paar maanden gebruikt. Dus dan denk je al snel, laat maar, zo kan het ook. Want als je een beetje een stabiel en handzaam model cosleeper zoekt, kost deze namelijk zo’n €235,- 


Oplossing | Huur een cosleeper!

Een cosleeper huur je nu bij BabyLoop vanaf €22,50 per maand. Met een gemiddeld gebruik van 3 maanden kom je uit op zo’n 30% van het originele aankoopbedrag. Het is dus met meerdere kinderen goedkoper om te huren dan om dit item nieuw te kopen. Dus weg met die slapeloze nachten (lees: je baby slaapt niet), en probeer een co-sleeper een maand uit. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper je abonnement.

Hopelijk is dit de gouden tip! 


De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 763 reviews.
Zoek