fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Babyspullen wanneer kopen & Hoe lang heb je deze nodig?

Wanneer begin je met het kopen van babyspullen voor je kleintje? | Hoe lang heb je deze spullen nodig?

Veel ouders weten niet zo goed wanneer ze moeten beginnen met het kopen van babyspullen voor de aanstaande baby. Een nog ingewikkeldere vraag om te stellen is, en deze wordt vaak vergeten, “Hoe lang heb je deze spullen nodig?”. Want babyspullen worden vaak korter gebruikt dan je van te voren denkt. Om je te helpen welke babyspullen je echt nodig hebt voor je babyuitzet, hebben we als BabyLoop een tijdlijn gemaakt die laat zien wanneer en hoe lang je gemiddeld een bepaald babyproduct nodig hebt. Deze tijden zijn tevens een indicatie van de maximale lease termijn per product. Het kan natuurlijk zijn dat jouw kleintje net iets sneller of langzamer groeit dan gemiddeld en je een bepaald product korter of langer nodig hebt. Dit is geen enkel probleem, je kunt bij BabyLoop per product maandelijks opzeggen wanneer je de spullen niet meer gebruikt.

co-sleeper

Om een voorbeeld te geven: de co-sleeper. Een co-sleeper wordt gemiddeld zo’n 3 maanden gebruikt. Neemt relatief veel ruimte in beslag en is duur in aanschaf (zo’n 245 euro). Bij BabyLoop kun je een co-sleeper huren vanaf 27,50 per maand. Dat komt neer op 82,50 voor de huur periode en staat gelijk aan 30% van de nieuw prijs. Voor meer informatie en mijn blog over welke babyspullen je echt nodig hebt en onmisbaar zijn voor je babyuitzet, klik hier!


Last-minute en zorgeloos babyspullen huren

Vaak wordt aangeraden om op tijd te beginnen met het verzamelen van babyspullen. Het voordeel van huren is dat je dit last-minute kunt doen en je dus niet alle spullen al in huis hebt rondslingeren. Als je een spoedbestelling hebt (en dit is zeker voorgekomen :-)) dan kunnen we binnen enkele uren jouw babyspullen thuis bezorgen. Maar het is waarschijnlijk relaxter om de spullen van te voren te reserveren. Het reserveren kun je zelfs 6 maanden van te voren doen als je dat wilt. Ieder verzamelt op zijn eigen manier de babyuitzet bij elkaar 🙂

Veel succes en wijsheid!


De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 767 reviews.
Zoek