fbpx

Meer dan 6.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Verschillende Chicco co-sleepers op een rijtje

Chicco Next to Me co-sleeper

De Chicco co-sleepers zijn wat groter dan de gemiddelde co-sleeper. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de wat grotere babies, of babytjes die van ruimte houden :-). Ook zijn de wiegjes gemaakt van lichte materialen en zijn ze gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. 


chicco cosleeper modellen

De verschillende Chicco Next to Me co-sleepers

We hebben de verschillende modellen van de Chicco co-sleepers even voor jullie op een rijtje gezet!

  • Chicco Next to Me
  • Chicco Next to Me Air
  • Chicco Next to Me Dream
  • Chicco Next to Me Magic

Chicco Next to Me Dream

Bij BabyLoop hebben we gekozen voor de Chicco Next to Me Dream


Slaaphouding

Leg je kind altijd op zijn rug in bed. Dat is het advies van de kraamzorg en het  consultatiebureau. Het is de veiligste slaaphouding, omdat het gezichtje zo vrij ligt. Wil of kun je je baby niet op de rug laten slapen? Overleg dan met de (consultatiebureau)arts wat de beste oplossing is.

  • Tip 1: Wissel altijd de richting waarin je baby kijkt door voorzichtig het hoofdje te draaien. Het ene slaapje naar links, het volgende naar rechts. Op deze manier beperk je de kans op een afgeplat hoofdje. Zodra een baby zichzelf makkelijk kan omdraaien, is het geen probleem om hem zelf zijn slaaphouding te laten bepalen.
  • Tip 2: Het is handig om een geheugensteuntje te hebben welke kant je je baby oplegt. Bijvoorbeeld door iets aan de linkerkant van het bedje vast te maken als je je kindje naar links laat kijken. En bij het volgende slaapje dit aan de rechterkant van het bedje vast te maken en het hoofdje naar rechts te leggen, etc. Want met slaaptekort kun je wel wat extra hulp gebruiken.

Leg je kindje niet vast

Je kind op de rug laten slapen is een van de belangrijkste veiligheidsadviezen.  Maar leg hem/haar nooit vast met riemen, banden of ‘stutranden’ om te voorkomen dat je kleintje zich op de buik draait.

Mocht je opzoek zijn naar een andere co-sleeper dan die van Chicco, kijk dan eens hier! 


De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 733 reviews.
Search