fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Circulaire economie

Samen op weg naar een circulaire economie; de voordelen van het abonnementsmodel.

Kinderen groeien in een oogwenk op, ontwikkelen zich tot nieuwsgierige ontdekkers en beleven elke dag nieuwe avonturen. Deze snelle groei bij kinderen vraagt om flexibiliteit in de benodigdheden en ondersteuning die ze nodig hebben. Helaas worden producten voor kinderen vaak maar kort gebruikt, wat niet alleen kostbaar is voor de portemonnee maar ook schadelijk voor de planeet. Gelukkig biedt het abonnementsmodel een alternatief dat niet alleen goedkoper is, maar ook duurzamer!

Want door te kiezen om producten te hergebruiken en te repareren, verminderen we onze CO2
impact. Wist je dat je per niet geproduceerde fiets 100 kg CO2 bespaart? Dit doen we samen. Als organisatie, samen met jou en samen met steeds meer bedrijven die dit type dienstverlening aanbieden.

bikeflip

Samen met bedrijven zoals BikeFlip werken we aan onze missie, een bedrijf dat zich inzet om de circulariteit van kinderfietsen te vergroten. Net zoals bij het eenvoudige en betrouwbare BabyLoop abonnement, betaal je een vast bedrag per maand, voor de periode waarin je de fiets daadwerkelijk gebruikt. Geen verspilling dus. Als je kleintje toe is aan de volgende fiets, komt BikeFlip langs om de fiets te swappen! En mocht een fiets kapot zijn, komen ze binnen 48u gratis langs om de fiets te repareren! Dat is nog eens service 🙂

De fietsen worden professioneel opgeknapt en zijn weer van topkwaliteit. Bovendien is BikeFlip niet alleen circulair, maar ook sociaal betrokken. Het is een erkend leerbedrijf dat mensen helpt reintegreren naar een betaalde baan. Op de werkplaats werkt een diverse groep mensen onder begeleiding van vakbekwame leermeesters aan het repareren en opknappen van fietsen.

Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin circulaire duurzaamheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Een toekomst waarin we bijdragen aan positieve verandering. Samen maken we stap voor stap, product voor product, glimlach voor glimlach de wereld een beetje mooier. Dit begint nu, samen met ons.

We zijn super dankbaar dat je wilt bijdragen aan onze gezamenlijke missie en bieden je daarom graag de eerste maanden korting aan bij BikeFlip met de code: BABYLOOP24. Probeer het eens uit!

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 760 reviews.
Zoek