fbpx

Meer dan 6.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Oud vs Nieuw model Stokke Tripp Trapp babyset

Stokke Tripp Trapp: Oud vs Nieuw model Babyset

De Stokke Babyset is een slimme aanvulling voor de Tripp Trapp kinderstoel. Zodra je kindje goed zelfstandig kan zitten en het nekje sterk genoeg is, kun je de Babyset aan je Stokke Tripp Trapp stoel toevoegen. De baby set kun je eventueel uit te breiden met Tray (eetblad) en tuigje voor alle ondernemende kleintjes die uit de stoel willen klimmen. In deze blog lichten we toe wat het belangrijkste verschil is en wat de voor- en nadelen zijn van oud vs nieuw model babyset. 


Waarom heeft Stokke de houten beugel veranderd in de huidige plastic Tripp Trapp Baby Set?

Er zijn verschillende voordelen die de huidige Stokke Tripp Trapp BabySet van recyclebaar kunststof biedt boven het voorgaande model van hout:

  • De vorm bevordert een correcte zithouding vanaf het allereerste begin, en helpt bij het correct instellen van de stoel.
  • Doordat de twee aparte openingen voor de benen en ook de beugel een nauwkeuriger pasvorm bieden, verhoogt de veiligheid voor het kind.
  • Bovendien is de nieuwe set gemakkelijk in het onderhoud (kan zelfs in de vaatwasser).


BabyLoop aanbieding Stokke Tripp Trapp Babyset

Eerdere modellen van de Baby Set met houten beugel en leertje, zijn niet langer beschikbaar voor de verkoop, maar bij BabyLoop kun je deze nog wel huren. Zet wanneer je de bestelling plaatst in het opmerkingenveld dat je graag het oude model van de Stokke Tripp Trapp Babyset wilt ontvangen, want anders krijg je standaard het nieuwe model bij jou thuis geleverd. 


De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 733 reviews.
Search