fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Speelgoed abonnement

Speelgoed abonnement bij Beleef het Us

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Ik geloof daarom in het stimuleren van het ontdekken bij kinderen om ze zo te helpen hun eigen ontwikkeling. Met open einde speelgoed wordt de fantasie van je kleintje gestimuleerd. Open einde speelgoed is speelgoed waarbij de uitkomst niet vastligt. Het voordeel hiervan is dat dit speelgoed voor elk kind en in elke fase een ander doel heeft. Dat maakt dat het niet alleen langer meegaat, maar het lokt ook fantasie en creativiteit uit. Ieder kind doet er namelijk iets anders mee.

Een van de bekendste open einde speelgoed materialen zijn houten blokken. Baby’s sabbelen erop en doen de blokken in en weer uit de doos, dreumesen stapelen ze op elkaar en peuters maken er bouwwerken of een racebaan van. Je kind ziet veel meer dan alleen een blok en misschien verandert dit blok in de leefwereld van je kind wel net zo gemakkelijk in een telefoon of hamster. Als je kind iets ouder is kun je de Wobbel (balansbord) gebruiken, ook een mooi voorbeeld van open einde speelgoed.

duurzaam speelgoed

Bij Beleef het Us hebben ze een prachtige selectie van speciaal speelgoed wat kinderen uitdaagt, en zo dus bijdraagt een hun eigen ontwikkeling. In het assortiment zit speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. De houten waterblokken van PlayToys (zie foto) zijn een klassieker waarmee je kind uren speelplezier aan kan beleven. Mocht je twijfelen welk speelgoed goed bij jouw kleintjes ontwikkeling past, Nina geeft je een perfect gepersonaliseerd advies wat perfect aansluit bij de wensen van jouw kindje.

Ook is er de mogelijkheid om je te laten verrassen met het speelgoed abonnement. Je krijgt dan iedere maand/kwartaal nieuw speelgoed toegestuurd wat past bij de leeftijd en ontwikkelingsfase van je kind. Dit past helemaal bij de bewuste en duurzame instelling van BabyLoop! Daarnaast is dit speciale speelgoed niet goedkoop en heeft niet iedereen opslagruimte om al het wisselende speelgoed op te slaan.

Beleef het Us volgt de filosofie van Reggio Emilia (heeft veel overeenkomsten met Montessori, maar woonde net 1 dorp verderop in Italië). Bij de Reggio Emilia benadering draait het om luisteren in plaats van vertellen. Je bestudeert het kind (luistert) en past je aanbod aan de vraag en interesses van het kind aan. Want ieder kind heeft vanaf de geboorte eigen persoonlijke talenten en interesses om te stimuleren.

Wil je meer weten over het huren van speelgoed? Neem dan contact op met Nina van Beleef het us.

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 763 reviews.
Zoek