fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Stokke Tray vs Playtray

Stokke Tray vs Playtray

De Stokke Tray en de Playtray – wat is nu eigenlijk het verschil? Het voordeel van beide tafelbladen is dat er lekker aan gespeeld kan worden zonder dat we ons druk hoeven te maken over het tafelkleed en andere zaken die van tafel worden getrokken door de grijpgrage kinderhandjes. Ook straks als het lekker weer is buiten, kun je lekker in de tuin een hapje geven en kan je kleintje heerlijk spelen aan dit blad. Een van de verschillen is dat Stokke enkel de Tray heeft geproduceerd. Deze wordt vaak aangeduid als ‘het nieuwe model’. Er is ook een playtray in omloop en deze wordt vaak aangeduid als ‘het oude model’.

tray tripp trapp

Voordelen van de Stokke tray:

  • Gemakkelijk schoon te maken (kan ook in de vaatwasser).
  • Sluit precies op de babyset aan.

Nadelen van de Stokke tray:

  • Past alleen op Babyset V2 en V3 (modelnummer staat aan de rechterbinnenkant van de babyset).

Voordelen van de Playtray:

  • Past op alle Stokke stoelen, ook de oude variant met een houten beugel.
  • Er zit een opstaande rand op, waardoor vloeistoffen en etensresten op het blad blijven.

Nadelen van de Playtray:

  • Afhankelijk van de Babyset variant die je gebruikt, sluit de Playtray niet altijd aan op de beugelrand van de babyset. Er blijft een gleuf tussen zitten, waar eten en drinken tussendoor kan vallen.
  • Daarnaast zijn het witte blad en de doorzichtige variant moeilijk schoon te maken doordat er bijvoorbeeld rode pastasaus in zou trekken.

Conclusie Tray vs Playtray

Zoals altijd ligt het eraan wat je zoekt in een eetblad en welke versie van de Tripp Trapp je hebt. Of je nu voor de Stokke Tray gaat of voor de Playtray, beide hebben voor- en nadelen. Lees de voor- en nadelen nog een keer door en kies welk blad het beste bij jou/je kleintje past!


De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 759 reviews.
Zoek