fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Stokke Tripp Trapp accessoires

Alles over de Stokke Tripp Trapp accessoires en de Tripp Trapp oud model vs nieuw

We nemen je mee in de wereld van de accessoires voor de Stokke Tripp Trapp kinderstoel. Je hebt het oude model Tripp Trapp en het nieuwe model Tripp Trapp. Hoe kun je herkennen welk model Stokke Tripp Trapp jij hebt, wat is nu precies het verschil tussen deze twee modellen en welke accessoires passen op de kinderstoelen?


inkeping tripp trapp

Hoe bepaal je of je een oud of nieuw model Tripp Trapp stoel hebt?

Vraag 1: Zit er een inkeping in de binnenkant van het hout bij de rugleuning? (zie foto voor voorbeeld van de inkeping)
Zo niet, dan heb je een nieuw model. Echter kun je niet stellen dat iedere Tripp Trapp met deze inkeping een oud model is. Tripp Trapp heeft namelijk ook stoelen geproduceerd waar zowel de houten babyset (beugel) alsook de plastic babyset en de Newborn set op passen.

Vraag 2: Begint het serienummer met een 3 of hoger? 
Zo ja, dan heb je een nieuw model te pakken. Je kunt het serienummer onderop de stoelpoten vinden. Maar wat als het serienummer niet meer zichtbaar is, of je kunt deze niet vinden? Beantwoord dan de laatste vraag.

Vraag 3. Is de breedte tussen de rugleuningen zo’n 3,5cm?
Dan heb je een nieuw model Tripp Trapp stoel. Je kunt dit het beste meten, door de ruimte tussen de rugleuningen aan 1 van de uiteindes van de stoel op te meten. Het oude model heeft een ruimte van ongeveer 2,5 cm en het nieuwe model meet ongeveer 3,5 cm. De ruimte in het midden van de stoel is bij het nieuwe model zo’n 3 cm.


stokke tray baby

Tripp Trapp oud model vs nieuw model | Het verschil zit in de Stokke Tripp Trapp accessoires

Het grootste verschil tussen een oud model en een nieuw model Tripp Trapp zit hem in het gebruik van de accessoires, zoals de Newborn set en de Tray. Hieronder hebben we een vergelijking gemaakt welke accessoires op welk model passen.

Conclusie: Als je een babytje hebt en je wilt de stoel vanaf geboorte gebruiken met behulp van de verschillende Stokke Tripp Trapp accessoires, dan heb je meer aan het nieuwe model. Maar mocht je kinderen in de leeftijd 1,5 jaar en ouder hebben, dan maakt het niet veel uit welk model je kiest. Want de stoelen van Stokke zijn oerdegelijk, gemaakt van duurzame materialen en gaan jaren mee!


De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 772 reviews.
Zoek