fbpx

Meer dan 6.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Tweedehands babyspullen

Tweedehands babyspullen tips

Je babyuitzet kost handenvol geld. Tweedehands is een goede optie om kosten te besparen, alleen weet je dan natuurlijk niet wat ermee is gebeurd, of eraan gesleuteld is en of het product nog wel voldoet aan de laatste veiligheidsnormen. Hoe veilig is het om babyspullen tweedehands aan te schaffen? En welke producten lenen zich hier het beste voor?


Veilig tweedehands babyspullen huren en bespaar tot 70% (en het is nog duurzaam ook)!

Bij BabyLoop bieden we (aanstaande) ouders de mogelijkheid om tweedehands babyspullen online te huren. Dit is beter voor het milieu want er hoeven minder grondstoffen te worden gebruikt om nieuwe producten te produceren. En er hoeven minder nieuwe producten te worden geproduceerd. Daarnaast checken wij of de producten nog voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen. Je kunt er dus vanuit gaan dat onze producten 100% veilig zijn!

2e hands babyspullen

Je hoeft niet uren lang heel marktplaats af te struinen en het product ergens op te gaan halen. Nee, het wordt binnen 1 werkdag bij je thuisbezorgd (mits op voorraad en voor 14.00u besteld). Ook bespaar je opslagruimte; want waar laat je al die spullen die je maar kort nodig hebt? Tenslotte is huren een stuk voordeliger dan kopen. Zeker als je bedenkt dat een co-sleeper gemiddeld zo’n 3 maanden wordt gebruikt en een babynestje slechts 2 maanden! Onze tweedehands babyproducten zijn maandelijks opzegbaar na de geselecteerde huurperiode.

Over het algemeen roept huren de associatie op dat het super duur is en dat je beter alle babyspullen kunt kopen als je voor meer dan 1 kind wilt gaan. Maar kijk dan eerst nog eens goed naar onze abonnementsprijzen. Een klein rekenvoorbeeld om de betaalbaarheid van BabyLoop te illustreren:

Een nieuwe Stokke Newborn set kost €129. Bij een gemiddeld gebruik van 4 maanden kost je het aan huur  €9,90 x 4 = €39,60. Dat is ∼30% van het originele aankoopbedrag en ben je dus bijna met 3 kinderen nog goedkoper uit dan nieuw kopen.


Tweedehands babyspullen winkel

In onze online BabyLoop winkel kun je nieuwe en tweedehands babyspullen huren. In het assortiment zitten producten die je enkele maanden nodig hebt en duur zijn in aanschaf zoals een co-sleeper, of een Sleepyhead nestje. Deze producten lenen zich dus ook het beste om te huren, of tweedehands aan te schaffen. Daarnaast zijn er ook producten waar niet iedere baby even dol op is. Bijvoorbeeld een wipstoel. Deze lijkt onmisbaar, maar weet dat niet alle baby’s er dol op zijn en dat het soms ongebruikt in een hoek staat. Huren om een product uit te proberen is dan ook een uitstekende optie!

Mocht je het fijn vinden om de producten en kwaliteit hiervan eerst te zien voordat je ze huurt, kun je altijd langskomen in onze winkel in Amsterdam. Bijvoorbeeld de ErgoBaby draagzak. Stuur van te voren even een berichtje, dan zorgen wij ervoor dat de producten waarin jij geïnteresseerd hebt voor je klaar staan!
Welke producten lenen zich minder voor verhuur?

Kleding wordt vaak als geschenk gegeven, en heb je al snel te veel. En natuurlijk wil je zelf ook iets voor de baby kopen! Wissel tweedehands en nieuwe spullen af. Nog een tip: koop niet te veel ‘op de groei’: niet elke baby groeit even snel, het is dus moeilijk te voorspellen in welk seizoen hij/zij welk maatje zal dragen.

Een 3-in-1 kinderwagen gebruik je vanaf de geboorte tot 3 à 4 jaar. Hierop plaats je een reiswieg (om heerlijk in te liggen), kinderzitje (vanaf dat ze gaan zitten) of een autostoeltje. Mocht je een kinderwagen zonder reiswieg hebben, is het een goed idee om de reiswieg te huren, omdat je deze doorgaans zo’n 6 maanden gebruikt.

Persoonlijke verzorging en hygiëne producten lenen zich ook minder goed voor de verhuur.

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 733 reviews.
Search