fbpx

Meer dan 7.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Verschil Snuzpod 3 en 4

Wat is het verschil tussen de Snuzpod 3 en de Snuzpod 4?

Op het eerste gezicht lijkt er bijna geen verschil te zijn tussen de Snuzpod 3 en de Snuzpod 4. En dat is niet erg, want de Snuzpod 3 is en blijft een beauty :-).

Maar waar zitten de verschillen dan wel in? Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben deze review voor jullie geschreven! Er zijn nadat de Snuzpod 3 op de markt is gebracht nieuwe veiligheidsrichtlijnen gekomen voor cosleepers. De Snuzpod 4 voldoet aan deze nieuwste richtlijnen. Nieuw aan deze eisen is dat co-sleepers een barrière van 12 cm moeten hebben om ervoor te zorgen dat je kleintje niet uit z’n bedje kan rollen in jullie bed wanneer hij op ontdekkingstocht gaat. Bij de Snuzpod 4 hebben ze hier rekening mee gehouden door een nieuwe half ritsbare zijwand te creëren en een extra ademend soort van tweede ‘mandje’ in te bouwen. Daarnaast heeft het matrasje een kleine upgrade gekregen. Deze was al gemaakt van 100% OEKO-Tex gecertificeerde materialen en het matrasje is nu ook nog eens ademend geworden.

Een ander groot verschil zit hem in de hoogte. De Snuzpod 3 is geschikt voor bedden met een hoogte tot 63 cm en de Snuzpod 4 is geschikt voor bedden met een hoogte van 73 cm. Heel handig dus voor moderne (boxspring) bedden! 


Waarin zijn de Snuzpod 3 en 4 hetzelfde?

The looks van de Snuzpod zijn (gelukkig) hetzelfde gebleven. Beide modellen hebben een anti-reflux stand en je kunt de wieg heerlijk schommelen.


Mis jij nog bepaalde zaken in deze review van de verschillen tussen de Snuzpod 3 en de Snuzpod 4, laat het ons weten! We beantwoorden je vragen graag! 

Veiligheidswaarschuwing: maak alleen de voorkant van de Snuzpod open wanneer je je baby voedt. Wanneer jij en/of de baby slaapt moet de voorkant dichtgeritst zijn.

Benieuwd welke co-sleepers we nog meer in het assortiment hebben? Check it out! 


De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 763 reviews.
Zoek