fbpx

Meer dan 6.000 ouders gingen je voor!

4.9/5

Baby uitzet checklist: Je eigen pakket-op-maat

Stel je eigen baby uitzet samen door onze pakket-op-maat checklist in te vullen. Wij komen binnen één werkdag bij je terug met een op maat gemaakte offerte. 

Je kunt de individuele producten uit je pakket-op-maat terugsturen wanneer je deze niet meer gebruikt. De kosten hiervan worden in mindering gebracht op je abonnementsprijs. Ook zijn al onze pakketten maandelijks opzegbaar en worden binnen 1 week bij je thuisbezorgd.


1. Selecteer de items voor jouw babyuitzet

Autostoeltje

Babybjorn wipstoel

Babynestje

Cosleeper / wieg

Badje

Vloerstoel

Bakfiets adapters

Stokke kinderstoel

Draagzakken

2. Kies voor refurbished of nieuw

3 Laat je gegevens achter

Wil je graag persoonlijk advies? Wij denken graag met je mee! Neem dan contact op via de mail of boek een advies gesprek in.

Help!? Wat heb ik nodig?

Het BabyLoop assortiment bestaat uit verschillende babyspullen die je korte tijd nodig hebt en die wat duurder zijn in aanschaf zoals een Co-sleeper of Isofix en/of veel ruimte in beslag nemen zoals een Babybadje. Dit zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om opslag van deze producten tot het moment dat je ze weer nodig hebt.

Naast dat het goed is om te weten welke producten je nodig hebt, is het ook fijn om te kijken wanneer je je babyspulletjes in huis moet hebben en hoe lang je deze producten eigenlijk gebruikt.

De waardering van www.babyloop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 733 reviews.
Search