fbpx

Op werkdagen voor 15.00u besteld = dezelfde dag verzonden.

5/5

Wie zit er achter BabyLoop?

babyloop oprichtster ilse

Oprichtster Ilse

Hoi, ik ben Ilse en ben op het idee voor BabyLoop (abonnement op babyspullen) gekomen toen ik mijn zoontje Wassili kreeg in 2018. Tijdens mijn verlof ben ik het concept om je babyuitzet of losse babyspullen te huren verder gaan onderzoeken, aangezien je een groot deel maar korte tijd nodig hebt, je producten gemakkelijk meerdere malen kunt gebruiken en het handen vol met geld kost dacht ik, dat moet slimmer kunnen! En BabyLoop – het duurzame initiatief om babyproducten te hergebruiken – was geboren.

Anderhalf jaar later staat er een mooi circulair platform waar ik ontzettend trots op ben. Gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen en hebben we goede communicatie, online marketing en logistieke medewerkers aan het team toegevoegd.

“BabyLoop helpt je met het vinden van de juiste babyproducten!”


Help! Welke babyspullen heb ik nu eigenlijk echt nodig?

Alle ouders zullen het herkennen: we verwachten een kindje “hoera!” en tegelijkertijd “wat spannend” en “help, wat hebben we allemaal nodig?” En dan begint de zoektocht, kooptocht en komt de vraag “heb ik deze babyspullen echt allemaal nodig straks?” al snel naar boven. Door mijn eigen ervaring met zwanger zijn (hormonen die op hol slaan, alles wat er tegelijkertijd op je af komt qua nieuwe termen en concepten) weet ik maar al te goed dat het lastig is om de ‘juiste’ beslissing te nemen. Welke babyproducten moet ik nu echt hebben van de babyuitzet lijst, aan welke veiligheidseisen moeten de babyspullen voldoen, wanneer heb ik ze nodig, hoelang, welke merken zijn duurzaam, enzovoorts.


Spullen, spullen en nog eens spullen

Want voor je het weet staat je hele appartement of huis vol met spullen waarvan anderen zeggen dat het handig kan zijn, nuttig is, absoluut noodzakelijk of makkelijk voor af en toe. En eigenlijk allemaal maar voor even, want een baby groeit ontzettend snel (babies groeien maar liefst gemiddeld 25 cm in het eerste jaar). Dus na een paar maanden passen ze niet meer in de wieg, babynestje, etc. en hierdoor groeit de stapel met babyspullen die je niet meer gebruikt gestaag.

Daarnaast krijg je soms spullen van familie en vrienden, maar dit hoeft niet altijd je smaak te zijn. Met als gevolg dat de opslagruimte in huis al snel vol raakt. In sommige garages of zolders staan spullen te wachten tot een volgende geboorte of een neefje of nichtje dat nog moet komen. Hergebruik door gebruikte producten door te verkopen of uit te lenen aan vrienden en familie is een goede optie.

Wij zien dat er ruimte is voor een nieuwe manier van duurzame consumptie. Bovendien heeft niet iedereen een ruim netwerk om op terug te vallen en babyspullen van te lenen. BabyLoop biedt hiervoor een oplossing door babyspullen te verhuren en dus te delen met anderen! Mensen die geen netwerk hebben of geen zin hebben in het gedoe van het doorverkopen van gebruikte spullen, hebben nu de optie om te huren via een babyspullen abonnement.


Babyspullen Abonnement: Team BabyLoop helpt je met het selecteren van die babyspullen die je echt nodig hebt

team babyloop

Wij van Team BabyLoop staat klaar om jou te helpen bij het huren van jouw babyuitzet. Flexibele leasetermijn, aantrekkelijk geprijsd, gemakkelijk online te bestellen en zeker niet onbelangrijk, het is duurzaam om te delen. BabyLoop gelooft in de sustainable deeleconomie waarin wij steeds minder (baby)spullen willen bezitten en we meer en meer naar gebruik van (baby)spullen gaan. Zo worden er minder producten geproduceerd en raken onze grondstoffen minder snel op.

De producten die we aanbieden via BabyLoop zijn spullen van de bekende babyuitzet lijst die je korte tijd nodig hebt gedurende de eerste levensfase van je baby en die wat duurder zijn zoals een Isofix en/of veel ruimte in beslag nemen zoals een babybadje. Ga naar product overzicht om te kijken welke babyspullen in ons babyspullen abonnement zitten. Mocht je vragen hebben over onze producten, laat het weten via contactformulier onderaan de pagina, email of bel!

Via het BabyLoop platform blijven we graag in contact met ouders en leren we iedere dag. Mocht jij een tip hebben, bijvoorbeeld over een bepaald product dat niet in ons assortiment mag ontbreken of iets heel anders, dan horen wij dat graag!

De waardering van www.babyloop.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 440 reviews.